Veckans fisketips från Fiska i Dalarna Forum

Dela

Från och med vecka 5 så kommer vi att börja med ett inslag som vi kallar “Veckans fisketips från Fiska i Dalarna”

Det kommer att vara antingen i skriven eller filmad form och meningen med det är att förmedla tips på en hel massa olika saker som kan vara bra att veta eller kunna när det ska fiskas i Dalarna.

Fisketipset kan vara att till exempel belysa ett fiskevårdsområde, ett specifikt vatten, en butik, en fiskeguide, en specifik teknik med mera och vi ska försöka att dela ut detta varje söndag från och med idag och framåt.

Vad vill du veta? Tipsa oss gärna

Är det något specifikt man vill veta eller lära sig och tycker att vi ska ta upp, så tar vi gärna emot önskemål och tips på ett sådant ämne. 

Det första tipset

blir en smygstart med ett lite generellt tips, och det är att gå in på hemsidan och kolla in de fiskevårdsområden som finns inlagda där. När jag har lagt in dom på hemsidan så har jag sökt den information som finns att hitta, och jag har då varit in på varenda en som har en egen hemsida och/eller länk på iFiske. Det sökandet och bläddrandet har varit otroligt intressant för jag dels har fått lära mig om helt nya områden jag inte hade en aning om fanns, och då också fått se hur många fina och intressanta områden vi har här i Dalarna. Alltså många riktigt intressanta områden, och fiskesuget har bara ökat för varje område jag har sett.

Så det är mitt tips denna söndag! Att kolla in Dalarnas alla fina och välskötta fiskevårdsområden!

Här har ni en länk till gruppen med Fiskevårdsområden

Mvh

Magnus Bozell / Fiska i Dalarna Forum

Recommend0 recommendationsPublished in Fiska i Dalarna, Veckans Fisketips
Dela

Related Articles

Responses