Villkor och Regler

Villkor och Regler

vid användning av hemsida och app kopplat till Fiska i Dalarna Forum

Leverantörerna ( “We”, “US”, “vår”) för den tjänst som tillhandahålls av den här webbplatsen/appen ( “tjänst” “tjänsten”) är inte ansvariga för användarskapat innehåll och konton. Inlämnat innehåll och uttryckta synpunkter står för sin författare endast.

Den här tjänsten är endast tillgänglig för användare som är minst 13 år gamla, eller har målsmans tillåtelse. Om du är yngre än så ska du inte registrera dig för denna tjänst, utan målsmans tillåtelse. Om du registrerar dig för denna tjänst, intygar du att du är denna ålder eller äldre eller har målsmans tillåtelse.

Allt innehåll som du skickar, laddar upp eller på annat sätt gör tillgängligt för tjänsten ( “content”) kan granskas av personalen. Allt innehåll som du skickar eller laddar upp kan skickas till tredje parts verifieringstjänster (inklusive, men inte begränsat till, skräppost och andra förebyggande tjänster). Lämna inte in något innehåll som du anser vara privat eller konfidentiellt.

Du samtycker till att inte använda tjänsten för att skicka eller länka till något innehåll som är ärekränkande, kränkande, hatiskt, hotande, spam eller spam-liknande, som kan kränka, innehåller nakenhet, porr eller annat anstötligt innehåll, innehåller personlig information om andra, risker upphovsrätt, uppmuntrar till olaglig verksamhet eller på annat sätt bryter mot lagar. Du är helt ansvarig för innehållet i, och eventuell skada till följd av, det innehållet eller ditt uppförande.

Vi kan ta bort eller ändra innehåll som skickas in när som helst, med eller utan orsak, med eller utan förvarning. Begäran om innehåll som ska tas bort eller ändras kommer endast att ske efter eget gottfinnande. Vi kan avsluta din åtkomst till hela eller delar av tjänsten när som helst, med eller utan orsak, med eller utan förvarning.

Du beviljar oss en icke-exklusiv, permanent, oåterkallelig, obegränsad licens att använda, publicera eller publicera ditt innehåll i samband med tjänsten. Du behåller upphovsrätten över innehållet.

Vid deltagande i tävling på denna sida är det upp till deltagaren att själv deklarera eventuell skatt för vinst. En tävling blir aktiv först när tre (3) deltagare deltar. Det går ej att vinna fler än en (1) gång i samma tävling. Gäller även deltävlingar.

Dessa villkor kan ändras när som helst utan föregående meddelande.

Om du inte godkänner dessa villkor ska du inte registrera dig eller använda tjänsten. Användning av tjänsten innebär att dessa villkor accepteras. Om du vill stänga ditt konto, vänligen kontakta oss.