Annonsörer och Sponsorer

Annonsera hos oss du också! Se alternativ nedan...

Välkommen till oss på BIOS AB!

BIOS AB grundades av  år 1993 och har sedan dess förmånen att representera några av de finaste och mest kända varumärkena inom fiske och uteliv.

Att kunna tillhandahålla funktionell kvalitetsutrustning är viktigt för oss, och något som vi vill känna oss stolta över. De varumärken och produkter vi tillhandahåller hittar ni i välsorterade butiker över hela Sverige.

Titta gärna in på vår hemsida eller på vår Facebook för att se mer om oss och vilka varumärken och produkter vi har.

Besök vår hemsida

Gilla och följ oss på Facebook

fishing-with-bozell-profilbild

Välkommen till Fishing with Bozell!

Jag växte upp och lärde mig att fiska av min pappa och morfar, och ända sedan dess har fiske varit en livstil för mig! För mig finns inte många saker som är bättre än att dela med mig av det jag kan och få se ett leende hos en kund som lyckas med sitt fiske. Min strävan är att få dela och ge en så vild och unik upplevelse som möjligt, och jag gör det på platser som få vet om och ännu färre fiskar på.

Så häng gärna på och låt mig ge dig en upplevelse att minnas en lång tid framöver!

Besök vår hemsida

Gilla och följ oss på Facebook

Annonsera hos oss du också! Se alternativ nedan...

Alternativet “banner” är en egen bild som är väldigt flexibel och bäddas in på överenskommen plats på sidan. Finns i olika storlekar och format, och kan anpassas med länk till hemsida, produkt med mera.

Ett galleri med bilder kan vara ett effektivt sätt att visa upp en produkt på flera olika vis, eller att visa upp flera olika produkter. Finns i olika storlekar och format och kan bäddas in på överenskommen plats, och kan anpassas med länk till hemsida, produkt med mera.

Alternativet "bildspel" är lika flexibelt som våra andra alternativ för annons, och kan givetvis anpassas efter eget önskemål.

Vill du synas i ett bildspel
Din anpassade länk här
Välj mellan att synas själv i bildspelet eller synas bland andra i samma bildspel
Din anpassade länk här
Utforma ditt bildspel på många olika sätt. Kontakta oss så ordnar vi en annons som du är nöjd med
Kontakta oss via mail längre ner på sidan
Föregående bild
Nästa bild

Har ni en video om ert företag och vill visa upp den? Inga problem! 

Det här är bara några alternativ för att annonsera hos oss. Hela hemsidan är byggd för att fungera på alla sorters manicker, vilket medför att din annons syns lika perfekt vare sig den visas på en dator, platta eller mobiltelefon.

Vill du veta mer om priser och ta reda på vilka olika alternativ vi har för dig som annonsör hos oss, så tveka inte att kontakta oss via formuläret för mail som finns längst ned på sidan.

KONTAKTA OSS VIA FACEBOOK