Femte veckans vinnare i Dala-Abboren…

Dela

Ja så var det då ny vecka och en ny vinnare har tagits fram i Dala-Abborren här på Fiska i Dalarna.

Den här gången är det en stor fin abborre på över 9 hekto som en liten fiskare har lyckats meta upp inom Sunnansjö FVOF. På toppknutet dessutom! Lyckan för den lilla tjejen på fotot går inte att ta miste på! Hade ett foto på föräldern lagts till så tror jag nog att lyckan hade varit minst lika synbar där, för det är nåt visst med att våra barn vill följa med oss och fiska. Det är ju de som är framtidens fiskare som ska föra i arv det vi kan lära och ge dom.

Att som förälder få visa och berätta hur man gör, och att vi får se hur de tar sig framåt som i sitt fiske är en fantastisk upplevelse. Att det sen som i detta fallet slutar med en otroligt fin abborre gör ju att det hela blir som en härlig saga. Det tycker iallafall jag.

Den glada fiskande tjejen på bilden heter Lilly och det är pappa Dag som har lämnat in bidraget till Fiska i Dalarna. Vi både gratulerar till en fin abborre och till vinsten, och tackar för det inlämnade bidraget.

Vinst denna vecka är ett presentkort hos fiskebutiken MIEKO Fishing

Klicka för att komma till MEIKO´s hemsida

och för att få reda på om vinsten så ber jag vinnaren att ta kontakt med Fiska i Dalarna genom chatten här på sidan eller genom ett meddelande i gruppen på Facebook.

Grattis än en gång säger vi till Lilly och pappa Dan, både till en jättefin abborre och till veckans vinst!

PS!

Kom ihåg att det fortfarande finns tid kvar att vara med i vår “tävling” Dala-Abborren här på Fiska i Dalarna, så bli gärna medlem och var med du också!

DS

Mvh

Magnus Bozell / Fiska i Dalarna

Länkar

MIEKO Fishing

Info Dala-Abborren

Gruppen Dala-Abborren

Bli medlem

Recommend0 recommendationsPublished in Dala-Abborren
Dela

Related Articles

Responses