Veckans vinnare i Dala-Abborren…

Dela

Ja så var det då dags att kora en vinnare i Dala-Abborren igen, denna gång är det tredje vinnaren. Priset den här veckan är det ett Bios iFish Alien Black spö och rulle och en fiskeväska som även den är från iFish. Priset är skänkt av fiskeguideföretaget Fishing with Bozell.

http://www.fishingwithbozell.com

En riktigt härlig bild!

Vinnaren denna vecka har lämnat in en i mitt tycke härlig bild. Den är tagen på ett lite annorlunda sätt och uttrycker en sån där glädje man själv kan minnas från att ha haft ett lyckat fiske. Det är spretigt hår och ett brett lyckligt leende och ett nytt personbästa dessutom.

Den som lämnat in bidraget känner säkert igen sig vid det här laget och ni som vill se och läsa bidraget kan följa länken här https://fiskaidalarna-forum.se/groups/dala-abborren/

Ett sånt här leende går inte att ta miste på! Ren glädje över att ha lyckats med fisket och dessutom fixat ett nytt personbästa på abborre!

Det är fortfarande många helger kvar av Dala-Abborren som det ska delas ut fiskeprylar på, så fortsätt att lämna in härliga bidrag på ert abborrfiske.

Tack för era bidrag den här veckan!

Mvh

Magnus Bozell / Fiska i Dalarna

Recommend0 recommendationsPublished in Dala-Abborren
Dela

Related Articles

Responses