Ny vinnare i Dala-Abborren

Dela

Nu har det gått några veckor av Dala-Abborren här på Fiska i Dalarna och det kommer in en del bidrag, vilket är väldigt kul. Fisket är än så länge spritt från Ejheden i furudalsskogen i norr till Venjan i väster till By FVOF i söder.

Bidrag ska vara fångade inom ett fiskevårdsområde

Tyvärr måste jag meddela Erik Dahl som fått en fin abborre i sjön Storjen att det bidraget måste gå utom tävlan. Den abborren är nämligen tagen tagen på ett vatten som är privat arrenderat av en av våra sponsorer företaget Guidefathers och ingår inte i ett fiskevårdsområde, vilket är en av de grundläggande kriterierna för att bidraget ska gälla. Hur som så var det en abborre i fin kondition vilket det oftast är när det gäller abborre i sjön Storejen.

Denna veckas vinst i Dala-Abborren…

är åter spö och rulle och väska av märket iFish och det är skänkt av vår sponsor Fishing with Bozell …..

Spö och rulle Alien Black från iFish är skänkt av Fishing with Bozell

…..och vinnare denna gång är bidraget med den här bilden.

Alla abborrar räknas i Dala-Abborren! Även små och söta!

Bidraget är inlämnat av Daniel Erlandsson och abborren är fångad i By FVOF långt ner i Dalarnas syd-östra hörn, och är inlämnat i gruppen Dala-Abborren. Vill man kolla in det och andra bidrag så följ den här länken som går till gruppen https://fiskaidalarna-forum.se/groups/dala-abborren/

Ny vecka och ny vinst att dela ut i Dala-Abborren

Dala-Abborren har nu haft fyra vinnare och på söndag blir det femte gången. Eftersom tävlingen pågår till och med den 31:a augusti så innebär det att det ännu återstår fem helger att tävla om något av priserna, så än finns chansen att vinna något.

Stort tack för era bidrag så här långt! Väldigt kul att se!

Mvh

Magnus / Fiska i Dalarna

Länkar

Info Dala-Abborren

Gruppen Dala-Abborren

Fishing with Bozell

iFish Alien Black

Recommend0 recommendationsPublished in Dala-Abborren
Dela

Related Articles

Responses

%d bloggare gillar detta: