Dala-Abborren har ännu en veckovinnare

Dela

För sjätte veckan har en vinnare korats i Dala-Abborren här på Fiska i Dalarna. Sex veckor har gått och vi är inne på den sjunde nu, där det tas fram ännu en vinnare på söndag den 23 augusti. Sen återstår det egentligen ”bara” en vecka av det som var tänkt från början, men det finns ännu en del priser kvar att dela ut. Så räkna med att det går att delta i Dala-Abborren en bit in i september.

Vinsten består av spö och rulle Alien Black från iFish som är ett av BIOS egna märken. Lina ingår ej i vinsten. Vill du läsa mer om Alien Black så klickar du på länken längst ner i detta inlägg.

Veckans vinnare kan räkna med fler härliga fighter med abborre på sitt vunna Alien Black spö och rulle som är av märket iFish. Priset är skänkt av Fishing with Bozell.

Trögt fiske

Den här veckans vinnare hade ett trögt abborrfiske där det mest blev små och arga gäddor som ville hugga. Till slut knäcktes dock koden och det blev en wobbler från Biltema som spelade den avgörande rollen.

Enligt bilden så ser det ut att vara en rätt stadig bit till abborre som landades inom Borlänge centrala FVOF, och vi gratulerar både till den fina abborren och till veckans vinst.

Vem som vann? Ja det hittar ni om ni följer länken här https://fiskaidalarna-forum.se/2020/08/ovantad-tavlande/

Mer Dala-Abborren

Ja som jag skrev så finns det mer priser kvar än det gör helger fram till sista augusti. Därför så kommer Dala-Abborren att fortsätta så länge det finns priser kvar, och just nu så ser det ut som att det blir en bit in i september. Tur är väl det för det är ju egentligen nu abborrfisket börjar visa sig från sin bästa sida, så fortsätt att jaga abborrar och lämna in dom här i Dala-Abborren.

Fiska på!

Magnus Bozell / Fiska i Dalarna

Länkar

Veckans vinnare

iFish Alien Black (lina ingår ej i vinsten)

Fishing with Bozell

Dala-Abborren

Bli medlem du också

Recommend0 recommendationsPublished in Dala-Abborren
Dela

Related Articles

Responses